REFERANSER
Arendal kommune

Renhold-Service (nå Resolve) har gjennom flere år levert oss tjenester av høy kvalitet. Vi har først og fremst erfaring med firmaet i skadesaneringssaker, og i disse sakene opplever vi at Renhold-Service (nå Resolve) har tilstrekkelig kapasitet å sette inn slik at vi kan komme tilbake i en driftsfase så raskt som mulig.

 

Jeg opplever de ansatte i Renhold-Service (nå Resolve) som svært pålitelige i henhold til de avtaler som blir gjort. Jeg får gode og hyppige tilbakemeldinger dersom det inntreffer endringer eller uforutsette hindringer. Mye informasjon, og ikke minst etterrettelig informasjon er svært viktig i store skadesaneringssaker. Gang på gang opplever vi at mye og riktig informasjon virker beroligende og medvirker til en raskere normalisering av situasjonen.De ansatte i Renhold-Service (nå Resolve) har tydeligvis forstått dette, og er derfor trygge samarbeidspartnere i slike situasjoner.

 

Sven Håkon Jørgensen,

Arendal Kommune

Weifa AS

Vi i Weifa AS var ikke tilfreds med renholdstjenesten vi hadde tidligere, og vi gjorde derfor noen undersøkelser for å finne en bedre løsning. Vi valgte Renhold-Service (nå Resolve) og har erfart gjennom flere år at løsningen fungerer godt. Det er en stabil leverandør med trofaste medarbeidere som går godt inn i vårt miljø.

 

Weifa AS er godt fornøyd med den tjenesten Renhold-Service (nå Resolve) leverer. Renhold-Service (nå Resolve) har faste og stabile medarbeidere slik at vi har kjente personer å forholde oss til. Vår virksomhet har stort fokus på renhold på alle felt i bedriften fordi våre produkter krever det, og vi opplever at Renhold-Service (nå Resolve) oppfyller våre krav.

 

Torgeir Heen,

Weifa AS

Privatkunder

Jeg hadde en skikkelig kjolekrise da jeg oppdaget en flekk på kjolen fem dager før jeg skulle bruke den i et bryllup. Tok kontakt med Resolve som var utrolig behjelpelige. Det var en vanskelig flekk som et annet vaskeri egentlig mente ikke kunne fjernes. Jobben ble gjort på to dager, med kjempebra resultat! Imponert over vennlighet, tålmodighet (meg som hysterisk

kunde i redsel for mangel på antrekk til festen), service og selve jobben.

Anbefales på det sterkeste!

- Lise Larsen-Frivoll

Resolve AS Molandsveien 6 4994 Akland Organisasjonsnummer: 944 377 409
971 59 000 E-post