Resolve ble etablert i 1987 (tidligere Renhold-Service) og har sitt hovedkontor på Akland i Risør og avdelingskontor i Arendal, Kristiansand, Skien, Seljord, Sandefjord, og Tønsberg. Fra å være 2 ansatte i 1987 har selskapet utviklet seg til å bli en bedrift med 140 ansatte i dag.

 

Politikken til firmaet utad er å være markedsledende innenfor vårt fagfelt og levere god kvalitet. Politikken innad er å skape en trygg arbeidsplass gjennom gode HMS-rutiner, samt en intern opplæringsmodell som inkluderer samtlige ansatte. Vårt arbeidsmiljø er veldig bra. Det kan måles med fornøyde medarbeidere, lavt sykefravær og en turnover langt under gjennomsnitt for bransjen.

 

Skadebegrensning og andre enkeltoppdrag utgjør i dag ca. 80%, daglig renhold utgjør 10% av omsetningen og de resterende 10% fordeler seg på vaskeri og renseritjenester. Bedriften har en samarbeidsavtale med Polygon AS på skadebegrensning, og det fungerer etter  franchisemodellen.

 

Vi er en Godkjent Renholdsvirksomhet. Det er en godkjenning i regi av Arbeidstilsynet. I 2006 ble vi godkjent Miljøfyrtårn. Dette er et nasjonalt sertifikat som innebærer at en rekke krav til miljøvennlig drift, og et godt arbeidsmiljø er tilfredstilt. Bedriften er også godkjent i StartBank.

Resolve AS Molandsveien 6 4994 Akland Organisasjonsnummer: 944 377 409
971 59 000 E-post