MATTEUTLEIE/SALG

Vi leverer og bytter rene matter regelmessig. Vi forhandler også avlastningsmatter

Vi tilbyr den optimale matten som bør ligge på innsiden av alle inngangsdører. På sommerstid egner den seg også godt på utsiden av inngangen. Den fanger opp nærmere 80% av smuss og fuktighet fra dine sko, og bidrar til et sunnere og renere inneklima.

Vi leverer matter av høy kvalitet, og sørger for at mattene byttes med riktig mellomrom. Vi holder et tett samarbeid med kunden, og kan foreta eventuelle endringer i leveringsfrekvens, design eller størrelse fortløpende.

Mattene rulles, sorteres og pakkes for hånd. Dette gjør vi for å ivareta en god kvalitetskontroll.

Standard størrelse på våre matter:

 

85 x 150 cm

115 x 200 cm

115 x 240 cm

85 x 300 cm

150 x 300 cm

Et førsteinntrykk dannes i løpet av tre sekunder, og en logomatte i inngangspartiet løfter helhetsinntrykket av din bedrift. Understrek bedriftens seriøsitet med en spesialdesignet matte.

La oss komme med et forslag etter

bedriftens ønske om hvordan en profilert matte vil se ut. Det kan være bedriftens logo, salgsartikler eller en budskapsmatte.

Det kan være stor forskjell på hvor ofte en matte bør byttes gjennom de ulike årstidene. På vinterstid er det mer salt, smuss, sludd og grus som blir dratt med inn, og vi anbefaler da en hyppigere byttefrekvens. Dette for at mattens egenskaper skal fungere optimalt.

Mattene kan også bestilles i andre

størrelser. Vi hjelper deg gjerne med

forslag til riktig størrelse og plassering.

Resolve AS Molandsveien 6 4994 Akland Organisasjonsnummer: 944 377 409
971 59 000 E-post